ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στην εταιρεία Κοσυφαρίνης Βασίλειος, στην Ηλιούπολη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες μετακομίσεις, τόσο για οικιακούς, όσο και για επαγγελματικούς χώρους, φροντίζοντας για την ταχύτατη και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας.

 

Χάρη στο ανυψωτικό μηχάνημα (έως 35 μ.) που έχουμε στη διάθεσή μας, εκτελούμε κάθε μετακόμιση σε όποιον όροφο και αν βρίσκεστε, αποφεύγοντας τυχόν φθορές στα πράγματά σας. Έτσι, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για ζημιές ή αχρείαστες καθυστερήσεις.

 

 

Το ειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία της αποσυναρμολόγησης των επίπλων, της αποσύνδεσης των συσκευών, τη συσκευασία και το αμπαλάζ όλων των αντικειμένων, καθώς και την επανατοποθέτησή τους στο χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε.

 

Αφήστε τα όλα πάνω μας, και εμείς θα φροντίσουμε να μεταφέρουμε τα πράγματά σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι μετακομίσεις γίνονται με τον ιδιόκτητο σύγχρονο στόλο μας, ενώ το πεπειραμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη μεταφορά με απόλυτη αξιοπιστία. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, πως έπειτα από τόσα χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο, μας εμπιστεύονται ιδιώτες και επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα, για κάθε είδους μεταφορική τους ανάγκη.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας (κατόπιν συνεννοήσεως) και να σας προσφέρουμε μια εκτίμηση του κόστους και του χρόνου εργασιών.

 

Ενδεικτικές τιμές:

  • Μετακόμιση γκαρσονιέρας από 90 €
  • Μετακόμιση δυάρι από 140 €
  • Μετακόμιση τριάρι από 180 €
  • *Το ανυψωτικό διατίθεται με επιπλέον χρέωση
Επικοινωνία