ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κάνουμε τις μετακομίσεις - μεταφορές πιο εύκολες
από ποτέ!

Η εταιρεία Κοσυφαρίνης Βασίλειος, στην Ηλιούπολη, προσφέρει ένα τεράστιο εύρος υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη μετακόμισης – μεταφοράς στην Αθήνα, την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

 

Ειδικότερα, στον τομέα της μετακόμισης αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια ολόκληρη τη διαδικασία για εσάς, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο. Έτσι, κερδίζετε χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

Mετακομίσεις

Στόχος είναι να κάνουμε τις μετακομίσεις -  μεταφορές πιο εύκολες από ποτέ!

  • Για αυτό το λόγο, πραγματοποιούμε την αποσύνδεση και επανασύνδεση οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση επίπλων με μέγιστη προσοχή και σεβασμό στην περιουσία σας.
  • Αναλαμβάνουμε το αμπαλάζ, τη συσκευασία και αποσυσκευασία ολόκληρης της οικοσκευής σας (έπιπλα, συσκευές, γυαλικά, βιβλία, αντίκες, έργα τέχνης), και –κατόπιν συνεννοήσεως- την επανατοποθέτησή της στο χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε.
  • Εκτελούμε μεταφορές οικοσκευών και γενικού φορτίου σε όλο τον κόσμο, ενώ προσφέρουμε τη δυνατότητα αποθήκευσης της οικοσκευής ή των εμπορευμάτων σας σε φυλασσόμενες αποθήκες, για όσο διάστημα είναι απαραίτητο.
  • Παρέχουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης των αντικειμένων σας σε ξυλοκιβώτια (κατόπιν συνεννόησης), καθώς και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές στις απευθείας μεταφορές - μετακομίσεις.

Θέλοντας να προσφέρουμε το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών, επενδύουμε διαρκώς σε προσωπικό, εξοπλισμό και μηχανήματα, ώστε να μπορούμε να φέρουμε εις πέρα κάθε εργασία μεταφοράς. Ως εκ τούτου διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα (έως 35 μ.) και ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα που είναι έτοιμα να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία μεταφοράς τους αναθέσετε.

Επικοινωνήστε
με την εταιρεία Κοσυφαρίνης Βασίλειος

 

για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μεταφορών - μετακομίσεων στην Αθήνα, την Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο.

Kαλέστε μας