ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Στην εταιρεία Κοσυφαρίνης Βασίλειος με έδρα την Ηλιούπολη, πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια και ασφάλεια διεθνείς μεταφορές γενικού φορτίου.

Διαθέτοντας ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνοντας μεταφορές από και προς οποιαδήποτε χώρα, πάντα, με σεβασμό στα εμπορεύματα και τα αντικείμενά σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδικότερα, χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας πραγματοποιούμε μεταφορές:

  • Οικοσυσκευών
  • Επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων
  • Επιχειρήσεων
  • Βιοτεχνικών
  • Βιομηχανιών
  • Ιατρείων κ.ά.

Για τις περιοχές όπου δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση πραγματοποιούμε μεταφορτώσεις, εξυπηρετώντας έτσι κάθε μεταφορική σας ανάγκη, όσο απαιτητική και αν είναι. Επιπλέον, προσφέρουμε ασφάλεια μεταφοράς εξωτερικού σύμφωνα με την αξία των μεταφερόμενων αντικειμένων (κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη), με δική μας συσκευασία.

Τέλος, στην εταιρεία Κοσυφαρίνης Βασίλειος εκτελούμε μεταφορές οικοσκευών και γενικού φορτίου από την Αθήνα προς κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των φορτίων και η ταχύτητα διεκπεραίωσης οποιασδήποτε μεταφορικής εργασίας.

 

Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και μεταφέρετε τα αντικείμενά σας, δίχως κόπο, αχρείαστες καθυστερήσεις και υπερβολικά κόστη. Είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσουμε!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά.